TRAVEL | CHILLEN OP DE ANTILLEN

door Monique NL
0 comment
Lekker

Hola, ik heb vandaag een “License to Chill ” en dat doe ik deze keer op het strand van de exclusieve beach club Mood.

De Caribische zee is azuur blauw, warm, helder en schoon.
De handdoeken zijn zacht en de strandbedden zijn comfortable. Een geweldige locatie in het verlengde van Seaquarium Beach, prachtig gestyled, sfeervolle achtergrond muziek  en hele vriendelijke bediening. Mijn favoriete drankje van vandaag is,

Fresh Smoothie
Mango passion
mango | passion fruit | yogurt

Perfect om te chillen….

Het zee water is gemiddeld 26 graden, geen grap en nog een fijn “weetje” is dat er geen levensgevaarlijk beesten rondzwemmen zoals haaien of piranha’s. Er zijn langs de kust geen gevaarlijke stromingen en er is geen duidelijk verschil tussen eb en vloed dus je zit nooit naar een terug getrokken kustlijn te kijken.
Over kijken gesproken, er is van alles te zien. Ik ben fotografe van beroep en altijd op zoek naar vrouwelijke modellen en die liggen hier in alle variaties heerlijk te zonnen.
Zonnen kan je hier het hele jaar door. Het weer op Curaçao is altijd lekker. Altijd lekker warm maar toch met een verkoelend briesje. Het is een perfect klimaat voor een zonvakantie. Mocht je geen leuke bikini kunnen vinden in Nederland, dat hoeft helemaal geen ramp te zijn, want ze hebben hier namelijk een te gekke bikinishop. So are you in the mood…?

http://www.moodbeachcuracao.com/

 

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: