BEAUTY | SWISS CLINIC REVIEW

door Amberley NL
0 comment
BEAUTY | SWISS CLINIC REVIEW

Wow, we hebben toch een mooi product aangeboden gekregen ter review! De Swiss Clinic Skin Renewal Roller: hij maakt gaatjes in je huid, waardoor je huid wordt vernieuwd en je huid gladder en zachter wordt. Voordat we hem kregen waren we al enthousiast, maar daarna kon hier op de redactie het dak eraf. Amberley vertelt je waarom.

Voor mij ligt een doos met daarin de skin roller het aangeboden product van Swiss Clinic.

Wanneer ik het open maak, zie ik de skin roller in een prachtig transparant opbergdoosje wat al een feest is voor het oog. Verder zit er nog het Rejuvenating Serum bij en als verrassing het Face Perfecting Dry Mask. De mooie zilverkleurige producten ogen erg luxe. Leuk! Ik krijg meteen zin om het uit te proberen, want tijdens deze wintermaanden kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken. Daar kunnen de producten van Swiss Clinic zeker weten een steentje aan bijdragen.

Hoe het werkt

Zorg er uiteraard voor dat je je gelaat en nek goed reinigt voordat je met deze behandeling begint. En doe de behandeling ’s avonds zodat je huid de tijd heeft om ’s nachts te herstellen. Je rolt de Skin Roller handmatig verschillende kanten op en voelt kleine prikjes in de huid. Dat gebeurt door middel van de 540 micro naalden die gemaakt zijn van chirurgisch staal op het kopstuk. Deze naaldjes hebben een diepte van 0,2 mm. En het voelt absoluut niet naar aan; wat ik in eerste instantie wel dacht. Druk de Skin Roller niet te hard of te zacht aan over de huid. Na enkele minuten openen de micro naalden kleine kanaaltjes in de huid. Wat ons nu brengt naar de volgende stap: Het Rejuvenating Serum.

Wat ik daarna doe

Na de behandeling van de Skin Roller breng ik nu het Rejuvenating Serum aan op mijn gelaat en ook op mijn nek. Aangezien ik mijn nek ook behandeld heb. Het serum is doorzichtig en voelt lekker aan op mijn gelaat en nek. Eenmaal het serum opgesmeerd trekt het serum in mijn gelaat/nek en voelt het verkoelend aan. In combinatie met de skin roller die gaatjes heeft gemaakt in de huid zorgt het serum ervoor dat de groei van nieuw bindweefsel en huidcellen word gestimuleerd. Wat uiteindelijk ervoor zorgt dat de huid er gezonder, stralender en gladder uitziet. En niet te vergeten jonger én het vermindert rimpels want het serum bevat namelijk het actieve ingrediënt genaamd: Beta-glucaan. Beta-glucaan stimuleert de productie van collageen. Dus ja, do I need to say more I love it! Na de behandeling voelt je gezicht een beetje gevoelig aan en licht rood. Maar dat trekt binnen een aantallen minuten weg. Hierdoor merk je wel degelijk dat het product zijn werkt doet. Last but not least vergeet niet de Skin Roller te reinigen. Met de bijgeleverde desinfectiespray. De spray is ontworpen om de roller te reinigen en ruikt lekker fris. Dat komt omdat de spray de ingrediënten aloë vera en vitamine E bevat.

De volgende dag

De volgende dag merk ik dat mijn huid zachter is dan normaal en dat ik mijn natuurlijke gloed terug heb. Ik heb ook meteen het heerlijke Face Perfecting Dry Mask gebruikt; wat een verwennerij!

Waar te koop

Je koopt het product op de site van Swiss clinic

Wat ik er van vind

Na meerdere keren dat ik de Skin Roller en het Serum heb gebruikt, kan ik oprecht zeggen dat je echt verschil ziet! En ik heb veel complimenten gehad over mijn huid! Dit product werkt écht en dat zeg ik niet omdat ik het gratis aangeboden heb gekregen om te testen.

Dit is absoluut een Musthave !

Liefs ,

Amberley

XoXo

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: