BODY & MIND | STRAK DE ZOMER IN

door

Michel is voedings- en lifestylecoach, hij schrijft maandelijks een artikel voor Monique Magazine. Hij adviseert en begeleidt mensen met gewichtsproblemen of voedingsvraagstukken. Met zijn expertise helpt hij anderen aan een verantwoorde en gezonde levensstijl. Naast voedingscoach, is hij ook Fit ’n Run trainer en mental coach. Deze week gaat zal hij in gaan op wat een gezond en verantwoord voedingspatroon is.

Summerproof Body

Over een paar weken is het alweer zo ver en breekt de zomer vakantie weer aan. Voor de meeste kan deze periode niet snel genoeg aanbreken. Voor de ander is het een ware strijd om nog in shape te komen voor de zomer. In dit artikel zal ik je vertellen wat je kan doen om je lichaam summerproof te krijgen.

Eet groente

Groenten bevatten ontzettend veel goede voedingsstoffen, zijn laag in calorieën en geven snel een vol en verzadigd gevoel. Hierdoor kun je de hele dag door lekker groente eten, zonder dat je teveel calorieën binnen krijgt.

Beperk je alcohol inname

Als je alcohol drinkt zal je lichaam er alles aan doen om deze zo snel mogelijk uit je lichaam te verwijderen. Dit krijgt voorrang boven de verbranding van vetten en koolhydraten. Deze stoffen worden daardoor opgeslagen als vet, met als gevolg dat je aankomt.

Ga sporten

Sporten heeft een positieve uitwerking op je lichaam. Het zorgt er voor dat je afvalt en strakker in je vel komt te zitten.

Vermijd slechte soorten suiker

De slechte soorten suiker, die er zijn moet je vermijden. Dit zijn de geraffineerde suikers die in de fabrieken worden bewerkt. Deze suiker vind je veel in koek, snoep, frisdranken en heel veel voorverpakte producten in de supermarkt. Je wordt er dik van en haalt er geen voedingsstoffen uit.

Met deze tips heb je nog een paar weken de tijd om je lichaam op een gezonde manier summerproof te krijgen.

Gezond eten is de eerste stap naar succes!
Michel

www.welbewusteten.nl

Laatste van BODY & MIND

0 0.00
Ga naar Boven
%d bloggers liken dit: