Privacy statement

Dit is het Privacybeleid van Monique Magazine. Dit Privacybeleid werd voor het laatst gewijzigd op 3 augustus 2017

Inleiding

Wij vragen u kort de tijd te nemen om het Privacybeleid van Monique Magazine tot u te nemen. Dit Privacybeleid is van toepassing op alle informatie die u van Monique Magazine ontvangt of aan Monique Magazine verstrekt. Monique Magazine verwerkt privacygevoelige informatie of persoonsgegevens door middel van haar website. Monique Magazine hecht groot belang aan de privacy van zijn klanten en betracht daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens. Monique Magazine verwerkt data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens. Monique Magazine is de partij die verantwoordelijk is voor de manier waarop deze data worden gebruikt. In dit Privacybeleid leggen wij uit welke gegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden ze worden gebruikt.

Gebruik van persoonsgegevens

Als u gebruik maakt van onze diensten, stelt u bepaalde gegevens ter beschikking aan Monique Magazine. Monique Magazine bewaart en gebruikt alleen persoonsgegevens die direct door u verstrekt zijn, of informatie waarvan duidelijk is dat deze beschikbaar is gesteld om te worden verwerkt. Ook bedrijven kunnen gebruikmaken van onze website, maar de Wet bescherming persoonsgegevens is niet van toepassing op bedrijfsgegevens. Dit Privacybeleid is voornamelijk gericht op privépersonen en werknemers die onze website gebruiken.

Cookies

De website van Monique Magazine maakt soms gebruik van cookies of andere technologieën. Deze technologieën geven ons meer inzicht in gebruikersgedrag, laten zien welke onderdelen van onze website bezocht worden, maken advertenties en zoekfuncties op het internet effectiever en zorgen dat we die effectiviteit ook kunnen meten. Bij de meeste webbrowsers kunt u uw cookie-instellingen beheren via de browserinstellingen. U kunt zelf bepalen of u cookies accepteert of weigert.

Contactformulier en nieuwsbrief

Monique Magazine brengt een nieuwsbrief uit om geïnteresseerden op de hoogte te houden van zijn producten en/of diensten. Uw e-mailadres wordt na opt-in aan de lijst met abonnees toegevoegd. In onze nieuwsbrief kunt u zich via een link uitschrijven voor de nieuwsbrief. Als u op onze website een contactformulier invult of als u ons een e-mail stuurt, worden de gegevens die u verstrekt bewaard zo lang als nodig om uw bericht of e-mail volledig en correct te kunnen afhandelen.

Wij verzamelen: na opt-in uw naam en e-mailadres

Voor commerciële doeleinden kunnen we contact met u opnemen via: e-mail.

In elk afzonderlijk bericht wordt u in de gelegenheid gesteld om u uit te schrijven.

Informatieverstrekking aan derden

Uw (persoons)gegevens worden nadrukkelijk niet aan derden verstrekt. Op onze website staan buttons die naar sociale media verwijzen. Deze buttons worden door derden gebruikt om uw persoonsgegevens te verzamelen. In het Privacybeleid van deze derden leest u hoe zij met uw persoonsgegevens omgaan.

Beveiliging

Monique Magazine treft beveiligingsmaatregelen om misbruik van of onrechtmatige toegang tot persoonsgegevens te voorkomen. De volgende specifieke maatregelen worden getroffen:

  1. toegang tot persoonsgegevens vereist invoering van een gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Van onze website houden we statistieken bij, maar deze blijven te allen tijde anoniem.

Privacybeleid van derden

Ons Privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links zijn verbonden met onze website. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier verwerken. Daarom raden we u aan om het privacybeleid van deze websites te lezen alvorens u ze gebruikt.

Wijzigingen

Zo nu en dan brengt Monique Magazine wijzigingen aan in zijn Privacybeleid. Wij behouden ons het recht voor om ons Privacybeleid aan te passen en raden u aan om dit Privacybeleid regelmatig opnieuw te lezen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Inzage in en wijziging van uw gegevens

Als u vragen of zorgen heeft over ons Privacybeleid, of als u uw persoonsgegevens wilt inzien, wijzigen of laten verwijderen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via info@moniquevabokkum.nl.