Monique Magazine is een online magazine over beauty, fashion, lifestyle en reizen.

Biografie

Monique van Bokkum (39) studeerde Theatre & Theatre and Education aan de Theaterschool in Utrecht. Ze is sinds 1999 presentatrice, actrice, model, voiceover, runde tien jaar een boekingskantoor voor creatieve freelancers en drie jaar lang een webshop met high end musthaves voor baby en peuter. Monique houdt van reizen, muziek, evenementen, yoga, koffie drinken, dansen, appeltaart bakken, socializen en natuurlijk het maken van content voor haar online magazine. Een gedreven professional met een groot netwerk en een gepassioneerde moeder, die haar levenservaring en interesses deelt met anderen. Ze maakt Monique Magazine met haar team redacteuren.

Het team

Op werkdagen worden nieuwe beauty, fashion of lifestyle artikelen geplaatst. Het team bestaat uit:

Nederland: Louke (editor in chief), Monika (fashion editor en fotografe), Manon (lifestyle editor), Britt (beauty editor), Nadiah (lifesyle editor), Michel (lifestyle editor), Liesbeth (lifestyle editor, fundraiser)

Naast het vaste team werken we samen met internationale gastredacteuren:

Clayton (Verenigde Staten), Brenda (Jordanië), Judith (Kaapverdische eilanden), Trienke, Kate (Verenigd Koninkrijk)

De bezoekers

De bezoekers van de website zijn 82,7% vrouwen.

Voornamelijk in de leeftijd 25-34, 35-44 en 45-54, maar ook in de leeftijd 18-24 en 55-64 wordt het magazine gelezen. Het team kent de interesses van de doelgroep en combineert dit met hun eigen interesses, bij het maken van content, we hebben vooral lifestyle lovers als bezoeker.

Analytics

Monique Magazine had in augustus 2017, 3154 unieke bezoekers per maand. In september worden dit tussen de 4000 en 5000 bezoekers. Gemiddeld bleven bezoekers 2,02 minuten op de website en is 35,9 procent een terugkerende bezoeker, bezoekers kijken gemiddeld 3,90 pagina’s per bezoek.

Social Media

Op Instagram heeft Monique 35718 volgers. De Facebookpagina’s die Monique runt, hebben bij elkaar 10000 likers. Op Twitter volgen er 1350 mensen. We hebben 8068 nieuwsbriefabonnees.

Diensten:

 • advertorials
 • hotspot reviews
 • product reviews
 • interviews
 • ootd fotoshoots
 • evenement reportages
 • social sharing (Instagram, Facebook, Twitter, Google +)
 • fotografie
 • videografie
 • workshops
 • masterclasses
 • lezingen
 • presentaties

Samenwerken

Wilt u samenwerken met Monique Magazine? Dat kan! In de vorm van een advertorial, review, of interview bijvoorbeeld, kunnen wij uw merk, product, dienst of bedrijf onder de aandacht brengen bij onze bezoekers en in onze social media kanalen. Daarnaast produceert het team beauty-, fashion-, en lifestyleproducties en fotoshoots in binnen- en buitenland. Er wordt snel en vakkundig geproduceerd, ook event reportages behoort tot de opties.

Dienstverlening

U kunt gebruik maken van de expertise van het team op het gebied van: communicatie, pr, concepten, social media marketing, influencer marketing, content marketing, content creatie, fotografie, videografie en grafische vormgeving.

Boekingen

Monique is presentatrice, actrice, model en voiceover. Ze beschikbaar voor interviews, lezingen, masterclasses, workshops en coaching. Wilt u adverteren of op een andere manier samenwerken? Neem contact op.

Wilt u een samenwerking opzetten? Dat kan! Neem contact op met monique@moniquemagazine.com