BEAUTY | KUNSTNAGELS BIJ ANGELA’S NAILDESIGN

door Monique NL
0 comment
BEAUTY | KUNSTNAGELS BIJ ANGELA’S NAILDESIGN

Kunstnagels, waarom zou je ervoor kiezen? Ik zette het voor je op een rij en geef je handige tips, lees je mee?

Echte nagels versus nepnagels…Ik was een aanhanger van echte nagels, maar ben het laatste jaar toch wel fan van een acryl laagje op mijn eigen nagels. Waarom? Dat ga ik je vertellen: echte nagels zijn leuk, puur natuur, basic, naturel, je kan ze lakken wanneer je er zin in hebt en mits goed onderhouden met wat nagelriemolie of handcreme, zou het zo maar kunnen dat het er heel mooi uit ziet, maar…als je, zoals ik, houdt van nagellak en elke dag moet lakken en afhalen, dan is het wel een werkje met echte nagels, want binnen 1 dag, ziet het er niet meer uit.

Er zijn mensen die dan aan de gellak gaan, met een eigen thuiskit inclusief lamp. Je nagels blijven langer mooi gelakt, maar zo mooi lakken als de nagelstyliste dat doet…dat kan ik niet helaas. Plus dat ik mijn eigen nagels niet echt mooi lang krijg.

Dat is heel anders, wanneer ik naar de nagelsalon ga.. 1 keer in de 3 a 4 weken (ik doe 3, want ik kan niet tegen uitgroei) werkt mijn nagelstyliste mijn nagels bij. Ze zitten 3 weken perfect en het leuke is, dat het nog mijn eigen nagels zijn ook! In het begin als je voor het eerst naar een (goede) salon gaat worden je eigen nagels verlengd met acryl…een heel kunstig werkje, maar daardoor hoef je dus geen tips op je nagels geplakt te krijgen. Waardoor het beter is voor je nagels. Daarna worden ze mooi gevijld, krijg je er een mooie geklak op en een topcoat… Alles bij elkaar ben je 1 x in de 3 a 4 weken anderhalf uur kwijt aan de nagelsalon, maar in ruil daarvoor hoef je er al die dagen (21 tot 30 dagen!) niks meer aan te doen en zie je er altijd tip top verzorgt uit. Nagellak, vijlen, nagelschaartjes, nagellakremover….alles kan je weggooien, want je doet het niet meer zelf. Ruimt lekker op en geen geklieder en gestress meer.

In het begin toen ik aan de nagels ging, had ik steeds ruzie met mezelf… Waarom zou ik dat nou doen? Ik had toch geen nagels nodig, ik was toch zo ook wel leuk met mijn eigen nagels… Helemaal waar natuurlijk en toch voel ik me anders als ik rondloop in mijn joggingbroek en naar mijn nagels kijk: altijd netjes en verzorgd.

De salon waar ik heen ga is heel toevallig ook de Nederlands kampioene nagelstyling. De nagels die ze zet zijn prachtig, ze is vriendelijk en heeft jarenlang ervaring.

Hier kun je haar site vinden: Angela’s naildesign

Ik maakte een tijd geleden een filmpje over ‘naar de nagelstylist gaan’.

Bekijk het filmpje hieronder.

 

Succes!

Liefs, Mo

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: