KRUIDVAT HAIR REPAIR ANTI-KLIT SPRAY

in BEAUTY/BEAUTY REVIEWS door

Voor mij ligt Kruidvat hair repair anti-klit spray, voor ondoorkambaar haar. Welke vrouw met lange haren, kent het niet? Vandaag mocht ik voor jullie de anti-klit spray van Kruidvat uitproberen. Ik mag er twee voor jullie testen namelijk: de Keratin hair repair én de Glans Brillance.

Kruidvat hair repair anti-klit spray maakt het haar doorkambaar en herstelt beschadigd haar. Het geeft het haar in een handomdraai weer een boost, dit door de pro-vitamine B5.Kruidvat hair repair anti-klit spray, glans Brillance maakt het haar doorkambaar en geeft een stralende glans aan alle haar types.

Gebruik

Beide sprays zijn erg fijn in gebruik. Mijn haar is na het insprayen van de sprays goed doorkambaar. Wat ik ook heel prettig vind, is dat mijn haar, niet na een paar uur vettig aanvoelt. Dit is iets, wat je vaak ziet bij andere anti-klit sprays. Van de Glans Brillance gaat mijn haar inderdaad mooi glanzen. Met de Keratin hair repair zijn de gespleten puntjes van mijn haar aanzienlijk minder te zien. Dit zie ik doordat het haar minder piekt aan de uiteinden.

Conclusie

Fijne sprays voor zowel mijn haar als dat van mijn dochter. Zeker een aanrader!
Zorg er alleen wel voor, dat er niet teveel naast valt, want je vloer wordt er erg glad van!

 

Laatste van BEAUTY

0 0.00
Ga naar Boven