KEUNE NUTRITION REPAIR MASKER REVIEW

door Monika NL
0 comment
KEUNE NUTRITION REPAIR MASKER REVIEW

We zijn laatst naar The Beauty Store geweest: een evenement in Amsterdam, wat georganiseerd was door een PR bureau. Super cool, dat soort events, omdat je kan kennis maken met de nieuwste collecties van beautymerken. Zelfs van producten, die nog niét in de winkel liggen. Een van de producten, die we meekregen is het haarmasker van Keune. Lees hier de review.

Het was een mooie dag, de zon scheen, de lucht was blauw en we moesten naar de bibliotheek van Artis: een prachtige locatie met hoge plafonds met als klein detail, dat we moesten wandelen langs de flamingo’s op weg er naar toe èn dat we vanuit de bibliotheek, uitzicht hadden op de lama’s. 🙂 Hieronder de review van Monika.

Een interessante dag, die nog beter eindigde, met een fantastische goodiebag vol met de nieuwe producten, die we zelf mogen testen. Eén van de producten die ik vandaag met jullie wil delen, is een haarmasker van Keune.

Mijn haar is best droog, dus ik was heel enthousiast, om het Keune haarmasker voor beschadigd haar uit te proberen.

Het gebruik:

Het masker heb ik aangebracht op gewassen haar, goed ingemasseerd en mijn haar in een warme handdoek gewikkeld.
Het masker voelde heel zacht en ruikt heerlijk. Na 4 minuten heb ik het grondig uitgespoeld, uitgekamd, gedroogd en daarna in model gebracht.

Dit vind ik er van:

Tijdens het uitkammen merkte ik al gelijk op, dat mijn haar zeer zacht aanvoelde en dat het zelfs mákkelijker was om uit te kammen. Ik vind het te gek. Mijn haar is best lang en ik vind het best wel veel werk om uit te kammen.

Dus kan jouw damaged haar ook wel een boost gebruiken en ben je op zoek naar een product dat je beschadigde haar herstelt? Keune nutrition repair masker zou je daarbij kunnen helpen. Het haarmasker bevat het speciale ingrediënt Keravis: een versterkt complex, wat de buiten- en binnenlagen van het haar versterkt. Tevens krijgt je haar meer volume en voelt dikker aan -echt waar-.

Het haarmasker is verkrijgbaar in 200ml en 500ml. Meer info vind je op de website van Keune.

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: