INTERVIEW | FEREAUX

door

Fereaux brengt vandaag zijn nieuwste video uit en het eerste interview is exclusief bij Monique magazine! Dus wij hebben hem de kleren van het lijf gevraagd, want zo zijn wij.

Wie is Fereaux?

Fereaux is de persoon die Floyd zou zijn als hij alles kon zeggen wat er in zijn hoofd omgaat. ( Mijn echte naam is Floyd trouwens ? )

Hoe lang maak je al muziek?

Ik heb geexpirimenteerd vanaf mijn 18e tot mijn 27e ( bijna 10 jaar, schandalig. ? ) Maar ik maak dus echt serieus muziek sinds 2014. Dus zeg ik 2014. ???

Hoeveel inbreng heb jij in de videoclips?

Ik wil zeggen 100%, maar mijn lieve vriendin gooit soms 10% in mijn brein. Dus laten we het op 90% houden. ❤️

Met wie zou je in de toekomst willen werken, als je dat niet al doet?

Ik zou heel graag met artiesten buiten Nederland willen werken. Om een paar op te noemen zou ik dan moeten praten over artiesten zoals: Kendrick Lamar, J.Cole, Ab Soul, Big Sean en nog veel meer.

Met wie in gedachten schrijf je je teksten?

Het is niet zozeer met wie eigenlijk. Het is meer met wat en dat is alles om mij heen. Tenzij ik over iets aan het schrijven ben, waarbij ik mezelf moet verdiepen in iemand anders zijn of haar perspectief. Maar meerendeels schrijf ik met mijzelf in gedachten en alles om mij heen. ?

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

De lucht, de grond, de bomen, aarde, een lach, een handgebaar, de zon, de maan, het licht, de avond, de mens, conversaties, emoties, familie, progressie, plezier, pijn, haat, liefde, tegenslagen, vooruitgang. Ik kan zo uren doorgaan, maar wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ALLES maar dan ook letterlijk ALLES mij inspireert. Het kan een gesprek zijn van 5 seconden, tot een stap van links naar rechts. De wereld is een oneindige inspiratiebron voor mij.

Wat is jouw droomvenue om te spelen?

Mijn droomvenue is voor nu toch wel een volle zaal, die mijn tracks van begin tot eind kent en uit volle borst mee kan rappen. Een speciale venue bij naam is voor nu nog een stap ná deze.

Zou je een contract met een label/ platenmaatschappij overwegen?

Onder de juiste voorwaarden zou ik dat zeer zeker met open armen ontvangen! Mocht ik de kans krijgen hoop ik dat dat wederzijds is.

Instagram: @Fereaux

Twitter: @Fereauxx

Facebook: @Fereauxx

Snapchat: @ferotisesty

Mindlockresidence.blogspot.com

Kijk hier naar de video: For The Money

 

Laatste van CELEBS

FOOD | PURE LEAF

In het Bethanienklooster in de binnenstad van Amsterdam lanceerde Pure Leaf hun
0 0.00
Ga naar Boven
%d bloggers liken dit: