HOTSPOT | KIOSK BRASIL | SAL | KAAPVERDISCHE EILANDEN

door Judith CV
0 comment
HOTSPOT | KIOSK BRASIL | SAL | KAAPVERDISCHE EILANDEN

Heerlijk relaxen bij kiosk Brasil na een dagje strand hangen óf na een fanatiek dagje surfen. Genieten van het prachtige uitzicht over het strand van Santa Maria, fijne muziek en mooie mensen, onder het genot van een Caiparinha.

Exterieur

Vlak naast de pier in Santa Maria, waar vissersmannen dagelijks terugkomen van een ochtend vissen vind je kiosk Brasil. Langs de boulevard, wat nog net geen boulevard te noemen is, zie je een heel klein strandtentje met een paar grote ronde houten tafels ervoor. Wanneer het druk is worden er meer tafeltjes uitgezet op het strand.

Interieur

Een klein houten huisje, nét groot genoeg dat er twee mensen in kunnen staan. Grote, ronde, houten tafels, met op elke tafel een vlag geschilderd: de Nederlandse-, Duitse-, Portugese- en Kaapverdiaanse vlag, om er maar een paar te noemen, geven het barretje een internationale sfeer en iedereen is hier welkom. Alle tafels hebben een grote parasol, dat is ook wel fijn, elke dag zon is heerlijk, maar het is ook wel eventjes lekker om niet met je gezicht in de zon hoeven te zitten.

Sfeer & uitzicht

Het is een heerlijke plek om een drankje te drinken met vrienden. Op de achtergrond hoor je meestal Kaapverdiaanse muziek of afro house. Iedereen is relaxed en alles op zijn tijd. Wanneer ik op een terras zit vind ik het leuk om mensen te kijken, vooral op zondag is het lekker druk en er is genoeg te zien. Mensen zijn aan het volleyballen, voetballen, of gewoon lekker op het strand aan het hangen.

Publiek

Kaapverdianen en Santa Maria is een toeristische plaats, dus je komt bij dit barretje veel toeristen tegen.

Wat ik bestelde

Altijd als ik zin heb in een sandwich dan ga ik naar de kiosk brasil. Ze hebben hier namelijk erg lekkere sandwich met kaas en tonijn, óf met kaas en bacon. De Caipirinha’s smaken hier overigens ook heerlijk!

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: