HOTSPOT | ESPLENADA BOM GOSTO | SAL | KAAPVERDISCHE EILANDEN

door Judith CV
0 comment
HOTSPOT | ESPLENADA BOM GOSTO | SAL | KAAPVERDISCHE EILANDEN

Dit barretje staat er nog niet zo lang maar het is één van mijn favoriete plekjes om te zitten: Esplanada Bom Gosto. Hier kan je heerlijke crêpes eten, koffie drinken, tosti’s en sandwiches. Als je zin hebt in een wijntje of biertje kan je hier elke zondag terecht tijdens hun happy hour.

Exterieur & interieur

Aan het begin van de hoofdstraat in Santa Maria vind je een klein barretje genaamd Bom Gosto. Het barretje ligt heel centraal, dichtbij de taxistop en aan het begin van de boulavard richting de pier. Het is een vrij simpele tentje, eigenlijk gewoon een houten schuurtje, maar valt op door de fel gele stoeltjes en de fel groene parasols.

Sfeer

Je kan hier heerlijk rustig zitten, je eigen ding doen. Soms hebben ze muziek op staan, soms ook niet en dat is ook wel eens lekker, want dan kan je rustig praten met vrienden. Je hebt hier op Sal soms live music, hartstikke gezellig, maar communiceren met elkaar gaat dan niet en bij Bom Gosto kan je nog wel gezellig kletsen.

Wat ik bestelde

Wat ik eigenlijk altijd bestel hier, is een crêpe met nutella en banaan en een café latte. Soms heb ik van die dagen, dat ik sterk de behoefte heb aan chocolade, dan ga ik dus naar Bom Gosto. Hier krijg je een grote pannenkoek, rijkelijk gevuld me chocolade en banaan. Je hebt hier ook lekkere hartige crepes met bijvoorbeeld kaas en ham.

De service

Er werken hier hele vriendelijke meiden. Qua snelheid gaat het in Kaapverdië anders dan wij gewend zijn, alles gaat hier op zijn tijd, geen haast, wat vandaag niet gebeurt, gebeurt morgen wel en het motto is; NO STRESS! Wanneer je hier woont ga je ook op die manier leven. Nu moet ik zeggen dat ik de service bij Bom Gosto heel erg goed vind, de meiden zijn vriendelijk en attent en nu ik er vaker kom herkennen ze me ook en groeten ze wanneer ze me tegenkomen op straat.

Ik zal Bom Gosto zeker aanraden aan toeristen en de mensen die hier wonen.

 

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: