HOTSPOT | DE EENDRACHT | ABCOUDE

door Monique NL
0 comment
HOTSPOT | DE EENDRACHT | ABCOUDE

Café de Eendracht in Abcoude is zó’n fijne plek. Ik kom er al een aantal jaren regelmatig en bestel elke keer hetzelfde 🙂 Waarom het zo’n fijne plek is en wat ik er dan eet, lees je hier.

Vriendelijke, vrolijke én snelle bediening. De Eendracht lijkt service hoog in het vaandel te hebben staan. of je nou op een ochtend komt ontbijten of in de avond komt dineren of borrelen, je weet dat je altijd wordt ontvangen met een glimlach. Ik hou van goede service en ik hou van de kopjes koffie en verse jus die ze er serveren. Wanneer ik er ga brunchen of ontbijten neem ik er altijd het roerei, want die is lekker romig en gemaakt met lente uitjes! De smaak is zo uniek, dat ik hem thuis niet gereproduceerd krijg. In combinatie met de toast, roomboter en de plakjes kaas, vind ik hem het lekkerst. Je kan er ook voor kiezen om er plakjes avocado bij te nemen bijvoorbeeld. Maar een snufje zout er op, dan vind ik het al perfect.

Het exterieur

De Eendracht zit op een centrale plek in het centrum van Abcoude. Het pand is vrijstaand en staat op de hoek bij de brug als je Abcoude inrijdt vanaf e snelweg. Er is een gezellig groot terras aan de zij- en voorkant van het pand. Er omheen zijn plantenbakken, die er voor zorgen dat dit grote terras een intieme sfeer krijgt. er staan picknicktafels en gewone tafels en een gedeelte van het terras is overdekt.

Bereikbaarheid

Je kunt er goed en gratis parkeren, je fiets kun je er goed kwijt en ook de bus stopt om de hoek.

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er op het terras een speelhuisje, het terras is goed afgeschermd van de weg, waardoor je niet bang hoeft te zijn, dat je kind de straat op rent. Ook is er achterin het cafe een speelhoek ingericht speciaal voor kinderen, je kan er spelen met de blokken óf kleuren met de stiften terwijl mama en papa lekker aan een bakske zitten. Op het toilet is er een mogelijkheid om je kind te verschonen. er zijn zelfs babydoekjes aanwezig en het is ruim genoeg.

Het interieur

binnen is er een grote bar en er zijn kleine en grote tafels waaraan je kunt gaan zitten. Er zijn zowel houten stoelen als lederen banken en altijd verse bloemen op tafel.

Het publiek

Het publiek bestaat uit zowel dorpsgenoten als hier en daar een toerist. Mocht je in de prachtige omgeving aan het fietsen zijn, dan is de eendracht dé place to be voor een verfrissend drankje of een heerlijk vers stuk appeltaart. Rond borreltijd is het ook erg gezellig en je kan er ook zeker naartoe voor je zakelijke afspraken of een romantische date. Heel divers dus.

Deze plek zou ik absoluut aanraden bij mijn vriendinnen, sterker nog, dat doe ik al 🙂

Liefs Mo

 

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: