HOTSPOT | CORENDON HOTEL SPA

door Grainne NL
0 comment
HOTSPOT | CORENDON HOTEL SPA

In het Corendon hotel in Amsterdam West, zit een spa, waar je volgens reporter Grainne geweest moet zijn. Hoe het er daar uit ziet, wat je er kunt beleven en wat de echte ‘must do’ is van deze spa, vertelt ze je, in dit artikel.

Voor mij een nieuwe spa in Amsterdam, daar was ik al even naar op zoek! In het Corendon hotel kun je voor 19,50 de hele dag genieten.

De inrichting

De inrichting is prachtig, je waant je in een 1001 nachten sprookje, we waren direct ontspannen en in oosterse sferen. We zijn natuurlijk begonnen in de hamam, waar we ons hebben gescrubd en gedoucht, daarna lekker een duik in het zwembad. Het is niet heel groot maar door speciale waterstralen kun je baantjes trekken, een beetje zoals een loopband, waar je op ‘de plaats’ blijft hardlopen. Na een half uurtje dobberen en baantjes trekken zijn we lekker naar het Turks stoombad doorgegaan, altijd lekker! Het was voor ons wat een de ‘hete’ kant dus heel lang hielden we het niet vol.

Indoor beach

Na een kwartiertje zijn we naar de indoor beach gelopen. Dit was voor ons nieuw. Wat was dit lekker! Je hebt echt het gevoel, alsof je op het strand ligt, op een lekker strandbedje, zand om je heen en een mooie strandachtergrond. Als je onder de UV lamp gaat word je daadwerkelijk bruin. Als je daar geen behoefte aan hebt, kun je ook onder de warmtelampen. Na een uurtje vonden we dat we ruimte moesten maken voor de andere gasten, maar hadden nog best langer kunnen blijven liggen. 🙂

Tepidarium lounge

Als laatst zijn we nog lekker in de tepidarium lounge gaan chillen: de ligstoelen zijn lekker verwarmd en je kunt verse sapjes en fruit bestellen.

Hygiëne

Wat ons opviel is dat het erg schoon en hygiënisch is, vaak ogen spa’s op het eerste oog schoon, maar als je goed kijkt, zie je toch dat het niet helemaal het geval is. Bij de spa van Corendon was dit niet het geval, het was tip top verzorgd. De inrichting is mooi en de spa is vrij rustig. waardoor wij snel op ons gemak waren en konden ontspannen.

Voor deze prijs is het zeker de moeite waard om een keer heen te gaan!

Liefs, Grainne

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: