HOTSPOT | CLUB DNA AMSTERDAM

door Sarah NG
0 comment
HOTSPOT | CLUB DNA AMSTERDAM

Gastredacteur Sarah vindt het leuk om uit te gaan, lievelings-club is Club DNA in Duivendrecht. Ze vindt het “the place to be” als je van Afrobeats en dergelijke houdt en vertelt hierover in deze review.

Wat je te wachten staat:

Elke zaterdag en zondag is er weer feest, vaak met verschillende thema’s of zelf artiesten (soms ook op vrijdag). Het is nooit twee weken achter elkaar hetzelfde , zo was er 2 weken geleden “Ladies Affair”en waren zowel de Dj’s als de Host vrouwelijk. Afgelopen week was er een “Halloween Costume Party” en heeft het beste kostuum een prijs gewonnen. Variatie zie je niet alleen in de thema’s van de club maar ook in het publiek. Hun motto is “Iedereen is welkom zolang ze het maar gezellig houden” en dat valt ook zeker te merken. Een ieder is vrolijk en communiceert of danst met elkaar, de sfeer is gewoonweg wat je verwacht als je zegt dat je gezellig wilt gaan stappen.

Zoals ik voorheen al eens zei komen er ook regelmatig verschillende artiesten optreden. Deze verschillen van opkomende artiesten tot welbekende artiesten van verschillende landen zoals, Jamaica, Nigeria, Ghana, Uganda, Suriname, Nederland etc.

Ook kan de zaak afgehuurd worden voor andere evenementen zowel zakelijk als privé. Daarbij kan je denken aan zelf georganiseerde feesten of business meetings, verjaardagen, bruiloften enzovoort.

 

Erkenningen:

Niks is hun te gek en daardoor zijn hun dan ook al 7 jaar “on top of their game” en hebben ze meerdere Awards gewonnen zoals de ‘Achievers Award’ in Abuja, Nigeria, de ‘Merit Award’ in Amsterdam, voor hun bijdrage aan Afrobeats en ook de CEO van Club DNA, Abada Iwuchukwu, heeft een Award gewonnen voor ‘Best Afrobeats Promoter Europe 2015’

Interieur:

De club is van alles voorzien, zo hebben ze verschillende VIP gedeeltes, maar ook tafels voor hun andere gasten, er is een goed gevulde bar met een uitgebreid sortiment aan drank, een bewaakte garderobe, een aparte rokersruimte, een achtertuin waar je even een frisse neus kan halen en wat ook erg fijn is, het sanitaire gedeelte is altijd super schoon. Verder is het heel modern en best chic ingericht, het personeel is vriendelijk en probeert je altijd zo snel mogelijk te helpen.

Nou ik zou zeggen ga een keer zelf een kijkje nemen, neem je vrienden mee en ga lekker los!

Veel plezier 😉

 

Info Club DNA:

Website: www.clubdna.nl

Facebook: Dina Afric

Adres: H.J.E. Wenckebachweg 180, 1096 AS Amsterdam

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: