HOTSPOTS | HILTON GINIUS AXISBAR SCHIPHOL

door Manon NL
0 comment
HOTSPOTS | HILTON GINIUS AXISBAR SCHIPHOL

De Ginius Axis Hilton Hotelbar is een hidden gem op Schiphol. De cocktailbar in de lobby is gesitueerd in het adembenemende tweeënveertig meter hoge glazen atrium van het Hilton Hotel op Schiphol. De Axis bar is het hart van het hotel. Axis is overdag een café en een gezellige bar in de avond.

Wij waren verrast van het enorme aanbod van Gin; Jenevers. Axis is dé perfecte plek om van een verse koffie, een spannende cocktail of bijvoorbeeld een Nederlandse bite te genieten.

Hoe ik er terecht kwam

Na het werk op Schiphol willen we met collega’s nog wel eens een drankje doen samen. Na een zoektocht voor een leuk plekje met wat privacy lonkte als laatste hoop, het Hilton aan het einde van de parkeerbrug. Eenmaal binnen overvalt de waanzinnige architectuur van dit hotel je. Je waant je in een andere wereld en beneden, met de roltrap aangekomen, word je warm verwelkomd door de obers. De Ginius Axisbar is een ongekend hoogstandje in Gin; Jenever, ons Nederlands trots.

Wat we bestelden

Wij lieten ons verrassen en ik kreeg de lekkerste alcoholvrije cocktails (Mocktail) voorgeschoteld. Drink maar eens een cocktail van domweg thee met gember en granaatappel! Mijn collega werd verrast door een Duitse (Sigrid) een Spaanse (Nordés Atlantic) Gin die naar bloemetjes smaakt. Ook de bites die we erbij bestelden om 10:00 uur ‘s avonds waren origineel, overdadig en van goede kwaliteit.

Leuk personeel

 

Onze Duitse ober #GiniusRalf uit München, kon erg goed met ons meelachen over onze foute Duitse grappen. Het feit dat ik daar gewoond heb, gaf herkenning en brak het ijs. Ook #Casper_simons die mijn alcohol vrije cocktail fabriceerde creëerde saamhorigheid, waardoor het voelde alsof je er een vriend bijkreeg. Duidelijk is dat deze barmannen plezier en kennis hebben van hun vak. Ze overtroffen zichzelf met verassende cocktails en humor en bezorgden ons een hele gezellige borrelavond.

Wat ik er van vond

Een zeer aanbevelenswaardige plek op Schiphol.  Een plek waar je tussen de sportsbar en toeristen toch vaak weinig charme tegenkomt. Bij de Ginius Axis bar in het Hilton weet ik zeker dat je een hele goeie tijd beleeft. Ik kom hier zeker graag vaker langs en kom je er graag tegen!

Waar je ze kan vinden

Schiphol Boulevard 701, Schiphol Nederland

http://www3.hilton.com/en/hotels/netherlands/hilton-amsterdam-airport-schiphol-AMSAPHI/dining/axis.html

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: