FASHION | HUDSON’S BAY OPENING MET WINNIE HARLOW EN DOUTZEN KROES

door Clayton US
0 comment
FASHION | HUDSON’S BAY OPENING MET WINNIE HARLOW EN DOUTZEN KROES

Eindelijk is het dan zo ver, de eerste vestiging van Hudson’s Bay in Nederland, is in Amsterdam geopend! Fashion editor Clayton ging er heen voor Monique Magazine en maakte een verslag over deze feestelijke grand opening. Lees je mee?

Hudson’s Bay is een warenhuis, dat maar liefst 17.000 vierkante meter aan winkeloppervlak heeft en elke dag van de week is geopend van negen uur ’s ochtends tot negen uur ’s avonds. Alsof dit niet genoeg is, wil het Canadese warenhuis, in de komende twee jaar, nóg ongeveer twintig vestigingen openen in Nederland en willen hierin driehonderd miljoen euro investeren. Het gaat hierbij om warenhuizen onder de naam Hudson’s Bay en vestigingen van Saks Off 5th, de outletconcept van het Canadese concern.

MaxMara

De opening

Winnie Harlow deed samen met Doutzen Kroes de spetterende opening. Winnie (23 jaar) is bekend geworden, via het TV-programma America’s Next Top Model, dat gepresenteerd wordt door Tyra Banks. Oorspronkelijk heet Winnie; Chantelle Brown-Young en is zij een Canadees top model, dat internationaal bekend is en meer dan met meer dan twee en een half miljoen Instagram volgers heeft. Het is dus niet vreemd, dat het Canadese warenhuis Winnie hiervoor heeft gevraagd. Ik was backstage om haar te ontmoeten en ik kan je zeggen dat mijn ogen eruit sprongen! Wat een prachtige jonge dame!  Zij gaat het nog veel verder schoppen.Winnie staat zeker op mijn lijst voor een fashion shoot in de US.

De aanmerkelijke Flagship Store is gevestigd op: Rokin 21-49 in Amsterdam. Merken als; BVLGARI, Gucci, Scotch & Soda en CK Jeans zijn hier allemaal verkrijgbaar. Neem dus snel een kijkje in Hudson’s Bay en drop je shopping experience hieronder.

G-Star

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: