EVENEMENT | THE BEAUTYSTORE

door Monique NL
0 comment
EVENEMENT | THE BEAUTYSTORE

The beautystore is een evenement voor offline- en online pers, waar merken hun nog uit te komen collecties en bestsellers laten zien, waar bloggers en influencers in contact komen met nieuwe producten en waar meer wordt verteld over producten inhoudelijk. We kregen een uitnodiging van een PR bureau en gingen er heen. Lees hier mijn verslag.

Met Monika naar een evenement gaan, is altijd gezellig! We werken natuurlijk nauw samen, wat heel leuk is, maar op een evenement voelt het toch een beetje als ‘vrij’. Hoe fijn is het om rond te mogen lopen in een walhalla met beautyproducten, die je stuk voor stuk weleens hebt gezien, wilt uitproberen, of in waar je fan van bent.

Merken

De volgende merken waren vertegenwoordigd: Rodial Skincare, Make-up Revelution, Melvita, Gel Touch, Keune Haircosmetics, Make-up eraser Benelux, Bobbi Brown Cosmetics, Bakerline, Sans Soucis, Paula’s Choice, Dermalogica, Murad, CULT51, Artisani, EOS, Merci Handy, Youngblood, Murad, OPI en L’Occitane.

 Het evenement

Het evenement was prachtig verzorgd door Mooi PR. De locatie was de bibliotheek in Artis aan de plantage Middenlaan: een prachtig, authentiek gebouw met hoge plafonds en uitkijk op de lama’s van Artis. We kregen er een glimlach van op ons gezicht.

De producten

Tijdens het evenement kon je bij elke stand praten met de merken:  I love it, altijd leuk om te horen hoe een merk is opgezet, welke collecties ze voeren en nieuwe mensen te ontmoeten.

Na twee uurtjes rondlopen, kletsen, een taartje te hebben gegeten (of 3, van Bakerline) en een drankje te hebben gedronken, is het tijd om naar huis te gaan.

Aan het eind krijg je een waanzinnige goodiebag mee, met absolute musthaves.

We hebben een waanzinnige dag gehad en kunnen niet wachten tot er weer een nieuw event aan komt: zo leuk om de nieuwe productlanceringen te zien.

Tijd om thuis alle producten ui te proberen.

Tot snel.

Liefs, Mo

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: