EVENEMENT | LIFESTYLE LAB

door Monique NL
0 comment
EVENEMENT | LIFESTYLE LAB

Lifestyle lab is een evenement, waar je als pers, blogger of influencer nieuwe merken kunt vinden op het gebied van Lifestyle. We werden uitgenodigd om er heen te gaan, dussss tijd om leuke nieuwe trends te ontdekken en een event report te maken!

Lifestyle lab, ik was er nog niet eerder geweest, maar het is dus een kleinschalig evenement waar merken zichzelf presenteren aan mensen die schrijven of video’s maken over trends op het gebied van lifestyle en interieur. Leuk, want ook wij maken content over dit soort onderwerpen.

Locatie

Het evenement werd gehouden in ‘Weesper’: een hippe gezellige kroeg aan de Weesperzijde. Klein detail: het is prachtig ingericht en onder de kroeg bevindt zich een kelder, waar de merken hun spullen hadden uitgestald. Heel erg leuk!

We kwamen binnen en kregen een kop koffie en een ontbijtje aangeboden en mochten op een Stoov-kussen gaan zitten. Een wat? Dat is een stoelkussen dat verwarmd is met elementen. Net zoiets als autostoelverwarming maar dan voor op het terras bijvoorbeeld.

De merken

Er werden veel verschillende merken vertegenwoordigd AlpineBrabantia, Sofacompany.com, Chalo, Hand off my Chocolate en Wilkinson zijn er enkele. Voor mij waren dit merken die ik niet allemaal kende en waarvan ik het assortiment niet precies wist. Ik was hierdoor blij verrast omdat het mijn kennis verbreed en leuk is vooral om te kijken welke van deze merken geschikt zijn voor in mijn magazine. Dit waren niet alle merken, maar je kan niet alles onthouden toch? ?

De producten

Een van de producten die ik erg leuk vond, was de nieuwe prullenbak van Brabantia, die is goud met kleine glittertjes! Waar ik verder fan van was was de Gin bar (om 11.00 uur ‘s ochtends), voor de mensen die me langer volgen, die weten dat ik een Gin liefhebber ben. Zo ging ik ooit eens naar een Gin & likeur ‘smelling’, waar ik mocht ruiken aan 16 verschillende soorten Gin en Likeur en hebben we al verschillende reviews geschreven over verschillende soorten Gin, zoals bijvoorbeeld die over Sylvius Gin.

De mensen

Er kwamen veel bloggers en influencers op dit evenement af. Het werd georganiseerd door een PR bureau.

Tot de volgende. Liefs Monique

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: