EVENEMENT | IGLO

door Monique NL
0 comment
EVENEMENT | IGLO

Leuk! Ik werd uitgenodigd voor het Iglo evenement: ‘bouw je burger anders’. Als evenement-addict en foodlover pasten dát wel in mijn straatje. Drie verschillende visburgers mochten we proeven, verschillende ingrediënten lagen klaar om erop te doen en bouwen maar! En hoe leuk is het om kapitein Iglo himself te ontmoeten? Ik deel mijn ideale visburger recept én mijn foto’s met je.

Een visburger, ik had er weleens van gehoord, maar nog nooit een geproefd, toen ik een uitnodiging van Iglo ontving, kon ik de verleiding dan ook niet weerstaan. Met kapitein Iglo op een boot en dan varen op de Amsterdamse grachten? Tuurlijk! Let’s go!

Bouw je eigen burger

Het evenement heette ‘bouw je eigen burger’. De genodigden konden kiezen uit drie verschillende burgers en daarop hun favoriete toppings doen. Een leuk en orgineel initiatief van een creatief PR bureau uit Rotterdam in samenwerking met Iglo. De hele dag zou de boot varen, onder de genodigden waren #alleenmaarleukemensen natuurlijk ? onder andere topstyliste Danie Bles en haar kleine kapiteins, de club van relaxte moeders en andere mamabloggers en een hoop foodblfoggers en schrijvende pers. Dan moet het wel een bijzondere burger zijn, zou je zeggen en dat was het ook!

Hoe ik mijn burger bouwde

Een ruime keuze aan toppings, maar wat doe je er dan op? We konden kiezen uit Paprika, komkommer, salsa, mayonaise, super lekker allemaal maar ik besloot álles erop te doen, wat mijn absolute favoriet was: truffelmayonaise, avocado, tomaat, sla en humus! En een verrassing dat het was… Sowieso is avocado en tomaat natuurlijk best gangbaar, dat zit ook in guacomole, de humus deed ik erop omdat het zo lekker zacht smaakt en de salade omdat het er zo mooi uit ziet…en de truffelmayonaise? Well, zonder mayo geen burger toch? ?

Gezellig kletsen met kapitein Iglo

Op de salonboot van rederij Griffioen hing een gezellige sfeer: iedereen kletste met iedereen en genoot van de burger. Om mooie content te maken gingen we allemaal nog even met mister kapitein Iglo himself op de foto en was het weer tijd om naar huis te gaan. Jammer, want we hebben écht gelachen.

Leuk om te weten

-je kunt kapitein iglo hier bekijken

-De website van Iglo vind je hier

-Er zijn ook Vegaburgers

-Er staan heerlijke recepten op hun website

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: