EVENEMENT | DECODED BY GERALDINE KEMPER

door Louke NL
0 comment
EVENEMENT | DECODED BY GERALDINE KEMPER

De lancering van Decoded by Geraldine Kemper, in Hudson Bay, op het Rokin, was voor ons dé uitgelezen kans, om een paar dingen tegelijk af te vinken. We konden deze prachtige, net geopende locatie checken, inclusief het restaurant van Ron Blaauw én de waanzinnige tassencollectie van dé sexy millenial van dit moment.

Het evenement was in het kakelverse warenhuis Hudson Bay en daar was ik nog niet naar binnen geweest. Het is een chic warenhuis, met hele grote merken als Armani en Tommy Hilfiger, dus even neuzen, als ik er toch moet zijn, is leuk. Ik werd direct na de draaideur al opgevangen door een vriendelijke dame ,die mij vroeg waar ik heen wilde. Naar het restaurant dus. Aha Ron Blaauw? Waarop ik voor de zekerheid vroeg hoeveel restaurants er dan wel niet zijn. Er is er maar één. Nacarat

Op de vijfde verdieping van het gebouw is dus niet alleen een prachtig uitzicht, om van te genieten. Je kunt er ook heel fijn dineren en dát is een aanrader. De fingerfoods, die geserveerd werden op het lanceringsfeestje, waren lekkere oesters met kurkuma en hele schattige micro-shawarmaatjes. Ik heb uit betrouwbare bron, dat een avondje eten bij Nacarat wel kan bestaan uit een hele reeks van die kleine hapjes in Midden-Oosterse stijl. Dat is eens wat anders dan een snelle koffie met een koekje in andere warenhuizen.

Launchparty

Ik was vroeg en kon zo rustig foto’s nemen van de selectie van de collectie. Stijlvol uitgestalde glazen stolpjes, met telefoonhoesjes en paspoorthouders, tussen hele mooie foto’s van Geraldine. De genodigden kwamen binnen en kregen van de gastvrouwen een heerlijk glaasje champagne, waarop uiteraard iedereen meteen even wat foto’s ging schieten, want zo zijn bloggers en leden van de digitale media. Ineens valt het op dat Geraldine gewoon tussen ons doorloopt en helemaal bereid is om alvast wat vragen te beantwoorden en mensen te begroeten. De uiteindelijke officiële speech was heel vlot voorbij, maar niet voordat Geraldine vertelde dat zij blij was dat ze zo nauw betrokken mocht zijn bij alle details van de lijn. De samenwerking is zeer goed bevallen, dus we kunnen heel voorzichting hopen op nog meer moois in de toekomst.

Goody

Bij het vertrek werd mij nog een heel fijn hoesje voor mijn hoesloze paspoort meegegeven, in een prachtige kleur, die ik niet verwachtte aangezien de collectie in zwart en legergroen is uitgevoerd. Een collectors item dus.

De collectie shoppen? Check Hudson Bay vooral, daar wil je geweest zijn!

 

 

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: