EVENEMENT | DE PROEFPARADE

door Monique NL
0 comment
EVENEMENT | DE PROEFPARADE

De proefparade: een beauty evenement waar ik nieuwe merken kon proeven in Studio 13 in Amsterdam, ik schreef er al eerder over, maar besluit om nog eens de highlights te belichten. Welke merken zijn bij me blijven hangen en wat vind ik van de producten die ik kreeg.

De proefparade: wat wás het leuk en wat wáren er leuke mensen. Voordat ik je verder vertel over wat ik van de merken vond vertel ik je eerst nog even kort over het concept van de organisator: mister Goodiebag: bloggers, vloggers en influencers gaan naar het evenement om nieuwe producten te leren kennen: wanneer je aankomt krijg je een lege ‘goodiebag’, waar je beautyproducten in mag verzamelen bij allemaal verschillende stands. Al gauw kom je er dan achter dat één tas niet genoeg is en ga je uiteindelijk naar huis met tassen vol. Fantastisch!

De locatie

Wanneer je binnenkomt in studio 13 kom je aan in een te gekke locatie in de Utrechtsedwarsstraat. Studio 13 is beter bekend als fotostudio met veel daglicht, prachtige ramen en een mooie doorlopende limbo. Ik ben er vaak geweest, omdat een ex (een fotograaf) daar vroeger veel werkte.

Aanvang

Ik werd ontvangen door het team van Mister Goodiebag: Alwin is hiervan de oprichter en zijn hosts zijn super chill en gastvrij. Er word bij aanvang vertelt hoe het event werkt en dan mag je “los”, het is dan tijd om op ontdekkingstocht te gaan en te kijken naar welke merken er allemaal staan en wat de nieuwste producten zijn, die ze gaan lanceren.

Merken

Er staan verschillende stands van onder andere Kneipp, Nak, Fudge, Marc Inbane, Divine Sensation, W7 Cosmetics, Voortrekker Gin en Granny’s appeltaart. Bij elk merk heb ik even “geproefd”.

Voortrekker Gin

bijvoorbeeld, daarvan mocht ik letterlijk proeven op het evenement proeven! Cocktails werden gemaakt door David en de Gin smaakte heerlijk!

De overige merken ben ik een praatje mee gaan maken en heb ik hun collecties uitvoerig bekeken. Omdat ik de producten mee naar huis mocht nemen, leek het me leuk om terug te blikken op wat ik echt heb gebruikt en wat ik er van vind.

Divine Sensation

Oprichter Laurette van Beau de L’or ontwikkelde Divine Sensation: een touch-up spray voor in je handtas. Het is een doorzichtig flesje, wat er voor zorgt dat je huid een boost krijgt en in een oogwenk strakker wordt. Ik gebruik de spray sinds het evenement regelmatig. Vaak doe ik hem in de ochtend op, direct na het douchen, nog voordat ik make-up op doe. Mijn huid krijgt daardoor een eerste “lift” en de kreukels van de nacht gaan uit mijn gezicht. Het voelt oppeppend, wat er bij mij voor zorgt, dat ik er elke keer weer naar grijp. I love it! Ook voor in je handtas zou hij perfect kunnen zijn, of voor op kantoor. Hahaha, eigenlijk zou je overal z’n flesje moeten hebben liggen, hij kan namelijk ook over je make-up heen. O en hij is perfect voor als je in het vliegtuig zit. Je wordt er echt wakker van.

MARC INBANE

Wanneer ik terug denk aan MARC INBANE, denk ik aan Bart, die hier zo prachtig over kon vertellen. MARC INBANE is een Nederlands merk, dat ervoor zorgt dat je bruin wordt in een handomdraai en zonder vlekken of oranje te worden. De werkzame stoffen zorgen voor een mooi, snelle, egale teint. Het is een mooi luxe merk, die zelfs een kit ter beschikking hebben voor als je op reis gaat, zodat je geen dag zonder kleurtje hoeft te zitten. Het product komt met een handige handschoen en kwast, zodat je het mooi over je gezicht en lichaam kunt verdelen. Wij van de redactie vinden het dé perfecte zelfbruiner.

Fudge

Gosh I love Fudge, Ik kreeg een shampoo en een conditioner mee, die ervoor zorgt dat je krullen, na verven of beschadiging van tangen en föhnen, weer worden herstelt. Het zijn producten die ik écht heel vaak gebruik. Wanner ik mijn haar hiermee was geeft het een olieachtig gevoel en kan ik mijn haar goed kammen. Ik krijg er ook een tube finishing product bij, wat ik graag in mijn haar doe, wanneer ik het los draag. Door de producten van Fudge, dráág ik het ook eindelijk weer af en toe los, omdat mijn krullen er echt mooier van worden. Een aanrader dus.

W7

Ik kreeg van W7 een Matte Palette kado, ik mocht zelf kiezen uit een heel groot aantal producten, maar merkte dat ik in mijn collectie echt nog wat matte oogschaduwen mistte. Daarom koos ik die. Ik heb hem nu anderhalve maand gebruikt en hij lijkt maar niet op te gaan, terwijl ik echt elke dag het palet gebruik. De kleuren zijn zó mooi en zacht en variëren van heel licht (roomwit) tot heel diep donkerbruin. Ik kan dus overdag kiezen voor een natural look en in de avond voor een mooie smokey eye met deze doos.

Granny’s appeltaart

In iedere goodiebag zat appeltaartmix van Granny’s appeltaart. Daar heb ik natuurlijk een appeltaart mee gebakken en die is heláás al op. Hij was heerlijk!

Kneipp

I love Kneipp, ik krijg al een jaar hun nieuwste lanceringen opgestuurd en geniet altijd van elk product, tot het op is. Binnenkort kan je over Kneipp een beauty review lezen, want ik kreeg laatst weer een hele doos opgestuurd.

Nak

Helaas! Geen producten van Nak meegekregen, maar het was ook zó druk bij de stand, ik heb heerlijk rondgewandeld en gefotografeerd ook, dus volgende keer, maar direct aar de Nak stand.

Dit was mijn “anderhalve maand na het event verslag”. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en dat er producten voor je tussen zitten, die je aanspreken.

Liefs, Mo

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: