EVENEMENT | CITYLOVER

door Monique NL
0 comment
EVENEMENT | CITYLOVER

Gisteren gingen Monika en ik naar Citylover: een evenement waar bestemmingen in Europa aan online- en offline pers worden gepresenteerd, als locatie om naartoe op reis te gaan. Ik maakte een event reportage.Ik vind het zó leuk om te zien, hoe langzaam aan het wereldje van de influencer zich ontvouwt en leer dagelijks nieuwe dingen over mijn vakgebied. Al zeventien en een half jaar loop ik rond in de media industrie en dacht dat ik alles toch wel wist, maar niets blijkt minder waar, als we besluiten dat we de wereld van travel meer gaan onderzoeken.

Veel heb ik al gereisd, de hele wereld over: ik ben veel naar Azië geweest bijvoorbeeld, met als toppunt een reis van bijna 4 maanden door Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. O én Bali was top echt (daar werd mijn kindje gemaakt) hahaha, dus die plek mag ik vooral niet vergeten.

Het evenement

Monika en ik gingen dus naar het evenement Citylover in het Barbizon Palace hotel in Amsterdam. Ik vond het in één woord: gewéldig. Wat een gastvrijheid en wat een leuke locaties. En er waren niet alleen locaties maar er was ook een hotelketen, wat mogelijk interessant is voor onze trips.

Hoe reizen in onze planning past ?

Het is wat, we willen zóveel doen en er staat nog zóveel op de planning, dat we haast tijd te kort komen ? Maar da’s niet erg, want het team breidt zich steeds verder uit en we raken op elkaar ingespeeld, wat weer zorgt voor een fantastische balans

Enthousiasme

Ook op locatie willen we meer shoots gaan doen en meer reportages gaan maken, dus weten wat er in de wereld te koop is, is erg belangrijk. Er waren veel landen en steden vertegenwoordigd: van Bratislava tot Istanboel en van plaatsen in Spanje tot aan Duitsland. Fijn om al die informatiefolders te kunnen bekijken en om de verhalen te horen van de hostessen over hún locatie. We leerden weer nieuwe dingen over het produceren van producties in het buitenland en netwerkten tot we erbij neervielen.

Professionaliteit

Gelukkig was daar net op tijd organisator Marcel die ons een heerlijk glas drinken kwam brengen. Eind goed al goed, we gingen met een tas vol aan informatie, visitekaartjes en usb sticks naar huis en hebben nu dus nog een hoop te follow-uppen. Wat een professioneel georganiseerde beurs was dat. Top.

To be continued. Liefs Mo

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: