DEBORAH MILANO FOUNDATION FORMULA PURA

door Monique NL
0 comment
DEBORAH MILANO FOUNDATION FORMULA PURA

Deborah Milano foundation formula pura is een lang houdende foundation, zonder parabenen, siliconen en parfum. Wij testten hem voor je uit.

Deborah Milano foundation formula pura, is een van de producten uit de nieuwe lijn van Deborah Milano. De pura foundation geeft een natuurlijke dekking, zonder maskerend effect. Een puur product dat ook nog eens beschermt tegen UV straling van de zon.

Verpakking

Een eenvoudig flesje met doorschijnend glas, waardoor je op een gemakkelijke wijze kan bepalen of het overeenkomt met jouw huidskleur. Duidelijk staat erop aangegeven dat je van dit product kan verwachten dat het 0% parabenen, siliconen, vaseline of geuren bevat. Zo puur mogelijk gemaakt, voor alle huidtypes. Op het flesje zit een pompje waar precies je vinger op past, dus nóg meer gemak bij het indrukken ervan.

 

Gebruik

Bij de meeste foundations zie je een simpel pompje, wat gangbaar is voor vloeistof. Maar als je verder gaat kijken, is het efficiënter als je gebruik maakt van een pompje wat precies de juiste hoeveelheid geeft. Eenmaal drukken geeft precies genoeg foundation af. Ik kan mijn hele gezicht er mee insmeren.

Waar ik zelf niet van hou, is een gezicht dat eruit ziet als een gepolijste barbie. En ook daar heeft Deborah Milano aan gedacht, want de foundation is vloeibaar en dekkend genoeg, om oneffenheden weg te werken, maar doorlatend genoeg om het er natuurlijk uit te laten zien. Zelfs op zonnige dagen hoef je je niet druk te maken over de foundation. Het blijft mooi zitten, druppelt niet en vervaagt maar heel licht, maar dat kun je vermijden door er een poeder overheen te doen in dezelfde kleur.

Wat ook mooi is van deze foundation, is dat je je niet hoeft in te smeren. De foundation heeft een ingebouwde beschermingsfactor vijftien, waardoor je onbezorgd in de zon kan zitten.

Conclusie

Persoonlijk vind ik het erg fijn dat je met deze foundation, niet verder na hoeft te denken over hoe de dag zal lopen. Het blijft mooi zitten, geeft geen onnatuurlijk effect, maar geeft wel de finishing touch. Wij van Monique Magazine zijn gek op producten ,die goed zijn voor dieren én voor onze huid. Ook deze keer, wordt onze verwachting waar gemaakt.

Wij vinden Deborah Milano een heel fijn merk. Ze denken écht na over de producten. Dit is het negende product dat wij hebben getest en we zijn over allemaal te spreken.

 

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: