DEBORAH MILANO CIPRIA FORMULA PURA POEDER

door

Deborah Milano cipria formula pura is een talkvrije poeder die zorgt voor een matte finish, zodat je make-up beter blijft zitten. Hoe en wat lees je hieronder.

Deborah Milano cipria formula pura, is een van de producten uit de nieuwe lijn Pura van Deborah Milano. Voor vrouwen van deze tijd is niet alleen het gebruik van het product belangrijk, maar ook hoe duurzaam het is. De pura cipria poeder geeft een medium dekkende laag, over de al aangebrachte make-up. `Het is de finishing touch.

Verpakking

De poeder zit verpakt in een mooi elegant doosje, in de vorm van een druppel. Dat er niet is gekozen voor een rond design, heeft voordelen. Het spiegeltje dat eveneens druppelvormig is, en een sponsje. De cipria poeder is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Gebruik

Door het druppelvormige doosje, is het vasthouden al een stuk aangenamer dan met een rond doosje. De spiegel, die aan de binnenzijde zit, heeft ook de druppelvorm, hierdoor zie ik net wat meer van mijn gezicht zodat je niet veel hoeft te draaien. Feitje: is ergonomischer voor de pols! De poeder is licht vettig, waardoor het niet gaat stuiven. Bij het aanbrengen zie ik van die kleine hoeveelheid vettigheid niets meer terug trouwens. Om op de juiste manier de poeder te gebruiken, wordt er aangeraden om eerst een basislaag aan te brengen. Dit kan heel goed samen met de Deborah Milano foundation formula pura. Wanneer deze laag is aangebracht en ik de poeder aanbreng met het bijgeleverde sponsje zie ik een heel klein verschil. Het maakt mat en geeft een extra beschermlaag voor de opgebrachte basislaag. Ik voel de laag niet zitten en maakt de huid zacht. Ik zou het ook met een poederkwast kunnen doen, maar daarmee verbruik je snel meer dan nodig.

Conclusie

Wat ik fijn vind aan dit product is dat het snel is aangebracht, het een natuurlijke basis geeft aan mijn gezicht, maar ook dat er meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Zodat ik makkelijk kan wisselen, wanneer mijn huidskleur iets verandert door de zon. Het voelt als een tweede huid en maakt de basislaag compleet.

Deborah Milano is een heel fijn merk, dat kwaliteit belangrijk vind.  Ze denken na over producten, niet alleen over het product maar ook over de duurzaamheid. Daarbij is dit product dierproefvrij en dat stellen wij bij Monique Magazine heel erg op prijs!

 

Hi en leuk dat je mijn korte biografie bekijkt. Mijn naam is Monique van Bokkum, ik ben eigenaresse van Monique Magazine en werk als model, influencer, blogger, Editor in Chief, booker en producer, ik spreek, schrijf, fotografeer en maak reportages, interviews en doe eigenlijk alles wat leuk is en creatief. Daarnaast ben ik moeder van een zoon en leef ik life to the max, waar ik kan. Ik ben gek op reizen, dansen en socializen versus stilte, yoga, reflectie en natuur voor de o zo belangrijke balans. Samenwerken met brands is waarvoor je me kunt contacten via hello@moniquemagazine.com. We zijn gespecialiseerd in advertorials, event reports, hotspots en shoots. Wil je samenwerken in de beauty- fashion-, lifestyle- of travelhoek? Let me know!

Laatste van BEAUTY

0 0.00
Ga naar Boven
%d bloggers liken dit: