BEAUTY | DANIQUE OVER HAAR BORSTVERGROTING

door

Een borstvergroting is tegenwoordig iets waar we allemaal bekend mee zijn, maar het hele proces van start tot einde komt niet altijd aan de orde. Wij hebben gesproken met een aantal dames, die hun borsten hebben laten vergroten en vroegen ze naar hartelust, alles wat in ons opkwam, over hun borsten. Lees met ons mee wat zij te vertellen hadden. 

Danique Bonouvrie bijt het spits af in onze borstvergroting serie, zij is 23 jaar.

Waarom wilde je een borstvergroting?

Omdat ik mijzelf nooit fijn heb gevoeld in mijn eigen lichaam. Toen bij iedereen borsten begonnen te groeien, vanaf hun 14e jaar, gebeurde er bij mij niets. Op mijn 18e ben ik getrouwd met een Turkse man en ben ik geëmigreerd naar Turkije. Ervan uit gaande dat hij mij accepteerde om wie ik was, maar hij draaide zelfs zijn hoofd weg als ik naakt was. Die realisatie kwam na 4 jaar en ik keerde terug naar Nederland: een hoop ervaringen en een dochter rijker. Als ik in de spiegel keek voelde ik me doodongelukkig door mijn borsten. Ik heb een baan gevonden en ben begonnen met sparen voor een borstvergroting. Mijn ouders hebben mij enorm gesteund en de andere helft €1508 voor mij betaald.

Hoelang heb je erover nagedacht voordat je het echt ging doen?

Ik wilde al een borstvergroting vanaf mijn 16e. Ik heb er dus 7 jaar over na gedacht.

Welke cup had je toen?

Ik had een cup 80A. Maar ik droeg eigenlijk altijd maximizers. Dat was dan toevallig 80B, maar stiekem was de bh niet gevuld.

Welke cup heb je nu?

Ik durf het je nog niet precies te vertellen aangezien ik 5 weken geleden ben geopereerd, maar van de Hunkemöller heb ik 80E. Van een duurdere lingerie zaak 85D, maar ik ben bezig met afvallen, dus het zou heel goed kunnen dat de maat weer verandert! Laten we het voor nu houden op 80E.

Hoe lang is het geleden dat je je hebt laten opereren?

5 weken geleden op 17 juli 2017

Welke ‘borsten’ heb je gekozen en waarom?

Ik heb gekozen voor ronde ‘nagor Impleo’ prothese 420 cc.

Hoe heb je je kliniek/ziekenhuis uitgekozen?

Ik heb gekozen voor Dr Karim, die mij in Bosch en Duin in de Cosmedkliniek geopereerd heeft.
Ik heb gekozen voor hem, omdat ik meteen een goede klik met hem had. Hij is erg direct, eerlijk en onwijs vriendelijk. Precies hoe ik ben!

Hoe was de operatie?

De operatie is super gegaan! Wel was er vooraf nog een gek voorvalletje: ik zou eigenlijk 520 cc krijgen namelijk, maar toen ik eenmaal door Dr .Karim afgetekend was en aan het infuus lag, hoorde ik hem zeggen dat ik 420cc kreeg. Ik riep meteen nee hoor, 520cc! Dus hij heeft direct uitgezocht of er misschien een foutje gemaakt was in het bestelproces maar overal stond 420cc en die waren dus ook in huis. Die van 520cc niet. Ik kreeg toen een keuze: wachten op mijn grotere protheses of direct gaan voor de 420cc. Ik kreeg de tijd en ruimte om te overleggen en vroeg mij meerdere malen of ik het zeker wist. Hij verzekerde mij, om mij prachtige borsten te geven en daarvoor was ik ook klaar, dus ik ben accoord gegaan met 420cc. Nu, vijf weken later ben ik heel blij dat ik “maar” 420cc heb in plaats van 520cc. Het heeft zo moeten zijn want ik zou echt niet groter willen. Ik ben een jonge mama en ik wil niet dat mijn uiterlijk aanleiding geeft tot roddels of dat er vriendjes niet mogen komen spelen vanwege mijn enorme borsten. Ik werd om 17:10 geopereerd, 18:00 lag ik op de uitslaap kamer en 18:30 mocht ik weer naar huis.

 Hoe was je herstel?

Letterlijk 5 minuten na de operatie werd ik wakker en was ik echt klaar wakker. Ik mocht per direct mijn moeder bellen, dat ze mocht komen en samen hebben we in de uitslaapkamer appeltaart met slagroom gegeten. De assistentes stonden verbaasd over hoe wakker ik was! Het leuke was nog.. toen ik op de OK lag schijn ik tegen dr Karim te hebben geroepen: ‘schiet op met je tieten, ik wil appeltaart’, waardoor iedereen in een deuk lag. Na een halve appeltaart met slagroom en geplast te hebben, mocht ik naar huis. Ik heb geen enkele last gehad. Een beetje zwelling in mijn buik en korsten en ik kon na twee dagen al van de medicatie af, omdat ik geen pijn had. Ja, het herstel verliep erg voorspoedig.

Wat waren de reacties van je omgeving?

Mijn omgeving reageerde super. Ik ben een open persoon en heb het aan iedereen verteld. Zij waren allemaal heel blij voor mij, omdat ze ook mee hebben geleefd en de spanningen hebben gevoeld. Ook op mijn werk waren de grappen niet van de lucht toen ik weer kwam werken na drie weken. Blij en gelukkig.

Heb je je goed laten voorlichten over de bijwerkingen?

Op borstenforum.com heb ik maandenlang alle verhalen en informatie bestudeerd. Positieve en negatieve verhalen en informatie is daar goed te vinden. Dus ik wist heel goed wat me te wachten stond.

Zou je nog meer ingrepen overwegen?

Nee. Ik ben tevreden met mijzelf nu hoe ik ben. Ik heb nog wat vetrolletjes en daar ben ik nu keihard mee bezig maar om daar voor geopereerd te worden? Nee. Hooguit een herstel operatie voor een 2e borstvergroting.

 

Hi en leuk dat je mijn korte biografie bekijkt. Mijn naam is Monique van Bokkum, ik ben eigenaresse van Monique Magazine en werk als model, influencer, blogger, Editor in Chief, booker en producer, ik spreek, schrijf, fotografeer en maak reportages, interviews en doe eigenlijk alles wat leuk is en creatief. Daarnaast ben ik moeder van een zoon en leef ik life to the max, waar ik kan. Ik ben gek op reizen, dansen en socializen versus stilte, yoga, reflectie en natuur voor de o zo belangrijke balans. Samenwerken met brands is waarvoor je me kunt contacten via hello@moniquemagazine.com. We zijn gespecialiseerd in advertorials, event reports, hotspots en shoots. Wil je samenwerken in de beauty- fashion-, lifestyle- of travelhoek? Let me know!

Laatste van BEAUTY

0 0.00
Ga naar Boven
%d bloggers liken dit: