DAGBOEK | WEEK 36

in DAGBOEK/PERSONAL door

Hey lieve jij, heb je een goede week gehad? Ik wel. Een week waarin de school weer is begonnen en heel Nederland weer aan stond. Had ik nog tijd voor leuke dingen, of was ik toe aan vakantie?

Ha! Ik was na de kindervakantie, toe aan vakantie! Ik had mijn kleine man bijna full-time, dus ben op de eerste maandag na de vakantie, direct nadat ik hem had weggebracht, in mijn bed gaan liggen. 🙂 Als je geen kinderen hebt, kan je je het niet voorstellen hoe intensief het is misschien, maar als je ze wel hebt, begrijp je precies wat ik bedoel. Elke dag weer iets leuks verzinnen, ook als het regent. Elke dag je energie verdelen tussen je kind, je huis, je werk, je social life en vooral het combineren daarvan. Na zes jaar kan ik wel zeggen dat ik er behoorlijk goed in ben geworden, maar dat het weer tijd was om naar school te gaan, vond ik ook niet erg.

De afgelopen week ben ik dan ook heerlijk uitgerust en weer echt toegekomen aan mijn werk, al moet ik zeggen dat we tijdens de vakantie al, behoorlijk onze hersens hebben gekraakt en onze handen laten wapperen bij Monique Magazine. Zoals je in het vorige dagboek hebt kunnen lezen, is er weer een compleet nieuwe site opgebouwd, hebben we enorm veel mooie content gemaakt en de neuzen allemaal dezelfde kant op staan. Hoe fijn is dat!

En toen ging ik sporten

Ook vond ik het tijd om iets meer te gaan sporten, als in: mijn Bikram yoga weer eens op te pakken! Wat was dat lekker! Turned out dat ik nog zeven riten op mijn kaart had staan van acht jaar geleden, can you imagine? Hahaha, ik was op die yogaschool voor het laatst geweest toen ik nog kindloos was. Jeetje, waar blijft de tijd? Heb wel een andere yogaschool van binnen gezien gelukkig, in de tussentijd, maar bij mijn favoriete yogaschool dus echt al heel lang niet. Welcome back, zeiden ze en de zeven ritten kon ik zó weer heractiveren. Als je me zoekt ben ik dus op de yogaschool.

Andere leuke dingen, die ik deed

Deze week ging ik naar een reünie van de Continental Black Chili Driving Experience, super leuk, die hadden een bbq georganiseerd. Voor de oplettende lezer, ik ben anderhalf jaar geleden naar Malaga geweest, waar ik in vette supercars mocht rijden in de bergen van Andalusië.

Ik had ook nog een super gezellig feestje bij vriendin Grainne, die een housewarming gaf, ging brunchen met vriendinnetje Eva, deed een koffietje met Britt, had vier keer kindjes te spelen, gezellig, ging naar de schoonheidsspecialiste om mijn acne eronder te krijgen en mijn botox en fillers te laten controleren en kreeg weer van alles binnen ter review voor op de site en werkte een aantal keer heerlijk op locatie. Al met al een druk weekje dus. 🙂

Dat was hem weer voor deze week. Hoop dat je mijn thee verhaaltje leuk vond.

Tot de volgende.

Liefs Monique

 

Geef een reactie