DAGBOEK | WEEK 35

in DAGBOEK/PERSONAL door

Hey! Daar ben ik weer, terug van weggeweest, want ik had heerlijk zes weken vrij van mijn online dagboek, waardoor er tijd en ruimte was om heerlijk te genieten van de zomervakantie en mijn bedrijf stappen heeft kunnen maken. Welke stappen dat zijn en wat we nog meer allemaal gaan doen, laat ik je weten in dit artikel.

Een magazine runnen is hard werken. Niet alleen omdat er content moet komen en de lat best hoog ligt, omdat duizenden mensen je artikelen lezen, maar ook achter de schermen zit er veel werk aan. Onderhoud aan de site bijvoorbeeld en natuurlijk het contacten van prospects, vergaderingen, whatsapp groepen onderhouden en nog zoveel meer. Je kan het je niet voorstellen misschien maar het is echt een full-time baan.

Wat we de afgelopen weken hebben gedaan

Natuurlijk hebben we heerlijk genoten van de vakantie, zitten de nodige bubbels er in en hebben we menig zonstraaltje meegepakt, wanneer we buiten konden werken of heerlijk op een terras of event konden chillen en hoe erg ik het ook vind om te zeggen, maar de zomer is bijna ten einde en dat betekent dus weer dat we straks iets meer naar binnen moeten. Geen punt, want de site is er klaar voor om nog meer en harder te werken. We hebben namelijk de site opnieuw opgebouwd en verhuisd naar een ander domein: voortaan zijn we te vinden op https://moniquemagazine.com iets wat al een jaartje op de planning stond, maar waar ik steeds geen zin in had, want jeetje die site weer helemaal opnieuw bouwen en al die berichten en tags overzetten… gelukkig heb ik hulp gehad van Louke, die zo lief was, de content over te brengen.

Wat we verder hebben gedaan is

heel hard werken aan ons vernieuwde concept. Vanaf nu gaan we ons meer richten op reizen! De hotspots heb je de laatste maanden al veel voorbij zien komen, maar dus nu ook meer in het buitenland. Zelf heb ik in het verleden veel gereisd. Voornamelijk Europa en Azië en na de komst van mijn kind, werd dit uiteraard een beetje minder, maar het bloed kruipt, waar het niet gaan kan en ik merk dat ik weer zin heb in meer trips, dus we zijn weer lekker aan het inplannen. First stop: Ibiza, wil je samenwerken? Jouw merk meegeven om daar te laten fotograferen of wil je dat ik een reisreportage maak, let me know. We gaan in Oktober. Je kan mailen op hello@moniquemagazine.com.

Gaan jullie internationaal?

Ja, we hebben momenteel negentien reporters in binnen- en buitenland. We zoeken naar internationale connecties en verbindingen met creatieven over de hele wereld. We willen er in elk land één, dus woon je in een ander land en wil je als gastredacteur aan de slag, let me know.

En hoe zit het met die Engelse vlag?

Die zit daar natuurlijk omdat we de site ook in het engels willen vertalen. Dat gedeelte is nog onder constructie en we zoeken nog mensen, die daar hun vrije uurtjes aan willen besteden om ons te helpen met vertalen. Mail je?

En dan ook een nieuwe layout?

Ja, ons gratis online magazine heeft een nieuwe layout, we wilden meer magazine achtig en wat is er dan beter dan de ouderwetse krant online als layout. Wij zijn er blij mee: lekker groot: lekker overzichtelijk en leesbaar, ook op mobiel, zodat je anywhere ons magazine kunt lezen.

Vertel het je vrienden en vriendinnen.

It’s all about traffic, wij hebben jou nodig om de wereld te vertellen over ons platform. We willen nog meer mensen bereiken met onze creatieve breinen, dus deel onze artikelen, die je leuk vindt, af en toe op je eigen tijdlijn.

Je kunt nu ook doneren

Het magazine is helaas nog steeds, liefdewerk oud papier, ondanks dat we er met een groot team veel tijd en energie aan besteden. We hebben nu dus een doneer pagina. Wil je dus een biertje sponsoren, schoenen voor ons kopen -je kunt er nooit genoeg hebben-, zorgen dat de site wordt door ontwikkelt, onze kennis groeit of dat we op een werkreis kunnen? Klik dan hier. Jij bepaalt wat wij er mee gaan doen.

Onze shop

In onze shop kun je onze freelance diensten kopen. Check het uit.

Wat je verder wilt weten

Weet ik niet, maar ik ga natuurlijk weer wekelijks mijn dagboek publiceren, dus hier vind je alles, wat je moet weten over de site, over wie we zoeken en wat jij kunt bijdragen.

tot de volgende!

Liefs, Mo