BEAUTY | WIMPEREXTENTIONS STUDIO NINA VAN VELUW

door Monique NL
0 comment
BEAUTY | WIMPEREXTENTIONS STUDIO NINA VAN VELUW

Wimperextensions, ik weet niet wat je gedachten daar over zijn, maar ík zie ze overal: de assistentes van mijn orthodontist, hebben wimperextensions, mijn nagelstyliste: heeft wimperextensions, celebs…hebben wimperextensions. Prachtig, maar moet ik als mama van 39, ook aan de wimperextensions en waarom zou ik er aan beginnen? Wat zijn de voordelen en wil ik dat dit een onderdeel wordt van mijn beauty-ritueel? Ik ging op onderzoek en ging naar een tóp wimperstyliste in Amsterdam: Nina van Veluw. Wat ik er van vind, lees je hier.

“Drie tot vier weken blijven ze zitten”. Vertelde Nina me van Studio Nina van Veluw: een bijzondere dame, die tijdens haar studie ‘Nederlandse gebarentaal’, besloot een opleiding te volgen in het zetten van wimperextensions en dit op haar zolderkamer als bijbaantje te doen.

Al gauw zag ze hoe blij mensen werden van haar wimperextensions en dat ze meer klanten kreeg. Ze had per ongeluk een beroepspraktijk opgebouwd en besloot zich full-time te richten op haar nieuw verworven expertise.

Om een mooi verslag te maken, gaan fotografe Monika en ik samen naar de studio. We komen, na drie trappen te hebben gelopen, moe binnen bij de studio van Nina: waar ze op ons wacht met een heerlijke kop Latte Macchiato. De gastvrijheid stráált er vanaf èn de professionaliteit: een mooi verzorgde, lichte studio met op tafel de door haar behaalde certificaten. Nina is gespecialiseerd in het zetten van de extensions, maar je kan ook bij haar terecht voor het shapen en verven van je wenkbrauwen en wat dacht je bijvoorbeeld van lashlifting! Dat is het liften en krullen van je eigen wimpers in de perfecte vorm, voor mensen die geen wimperextensions willen, gewéldig, ik had géén idee dat dat bestond.

Nu dus tijd voor mijn wimperextensions, want ik wil mijn wimpers graag voller èn verlengen.

Het voorgesprek:

Nina vraagt me wat ik wil: ik heb van mijn nagelstyliste gehoord, dat ik ècht moet gaan voor dé trend van dit moment: 2D lashes: dan worden er twee wimperextensions per wimper aangebracht en heb je écht 3 à 4 weken lang plezier van je wimpers, ook wanneer je één haartje kwijt raakt…er zit immers dan nóg een lang haartje bij je eigen wimper. Top! Dat is ongeveer wat ik wil. Ik wil geen 3D, 4D of 5D, want dan wordt het meteen zó vol, dat het nep lijkt. Ik wil een beetje langer en een beetje voller, niet te weinig en niet te veel. Ik besluit het over te laten aan Nina: dé expert, zij kan immers perfect beoordelen, wat bij mijn wimpers en ogen het beste past.

Nina vertelt me nog meer over de verschillende soorten krul en hoe de behandeling zal verlopen. Ik mag plaats  nemen op haar tafel. Even twee uur in de chill onder een dekentje met een muziekje aan.

De behandeling:

Ik sluit mijn ogen en geef me over: jeej! Ik krijg lange wimpers! De komende weken sta ik ‘s ochtends op en hoef ik geen mascara op te doen. Het wordt zó vol en mooi, geweldig! Het lijkt een beetje op nepnagels: gewoon één keer per drie tot vier weken laten doen en verder heb je er geen omkijken naar. Wát een uitkomst.

Schoonmaken:

Nina begint met het schoonmaken en ontvetten van mijn ogen, make-up resten worden verwijderd.

Afplakken:

Mijn onderste wimpers worden afgeplakt.

Aanbrengen:

Nina kamt mijn eigen wimpers, wanneer ze klaar is, pakt ze een doosje met verschillende lengtes nepwimpers, ze plaatst per wimper twee haartjes, ik voel er niks van en ben heel ontspannen. Fijn dit! De gedachte dat ik zometeen lange wimpers heb, maken me blij. Ik vraag haar of er weleens mensen in slaap vallen, ze beaamt dit ? De behandeling duurt immers anderhalf à twee uur.

Ondertussen maakt Monika foto’s van wat Nina aan het doen is en word ik één keer wakker, ja echt, héél even was ik ook even weg. Héérlijk: de behandeling is stil en rustig en eigenlijk het enige wat je er van merk, is dat Nina met haar hand op mijn gezicht rust, verder niks. Ze heeft de volle aandacht op mijn wimpers en gaat heel secuur te werk, voor het beste resultaat.

Na twee uur heerlijk ontspannen is de behandeling afgelopen.

Het resultaat:

Wow! Ik heb geweldige wimpers en het is precies wat ik bedoelde en wilde, zó blij mee! Na afloop krijg ik een wimperborsteltje mee en vertelt ze me over hoe ik het beste kan zorgen voor mijn nieuwe wimpers.

Wil je ook wimperextensions? Klik hier om een afspraak te maken bij de studio van Nina van Veluw.

Liefs, Mo

P.s. na twee weken ziet het er nog steeds prachtig uit, ik wil niets anders meer dan wimperextensions, ik voel er niks van, ik sta ‘s ochtends op en hoef níets meer aan mijn wimpers te doen, ik zie er fris en fruitig uit en als ik uit ga, kan ik er voor kiezen om de extensions met mascara en een eyeliner meer kracht te geven, I love, love, love it! Hoewel ik ook van natuurlijke schoonheid houd en geloof in acceptatie van wie je bent etcetera, vind ik ook dat je jezelf kunt optimaliseren en je het jezelf gemakkelijker kunt maken, als vrouw, door dingen als gelnagels en wimperextensions. Dus heb je er weleens over nagedacht, maar twijfel je? Gewoon doen! Dan weet je het. Enjoy!

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: