BEAUTY PILLOW SATIJNEN KUSSENSLOOP

door

Beauty pillow satijnen kussensloop, die zorgt voor een glanzend haar en een stralende huid. Al jaren is dit een graag gezien product onder vrouwen. Haar wat netjes in de krul zit, blijft netjes zitten, maar ook geen kreukels in je gezicht na het wakker worden. Benieuwd? Check it out…

Beauty pillow satijnen kussensloop is een essentieel onderdeel ,voor een goede nachtrust. Het slaapt heel zacht en werk ook nog eens verzachtend. Dit komt omdat het kussen helpt bij de talgproductie en het kussen onttrekt geen onnodig vocht uit huid en haar. Daarom word je na het slapen met de beauty pillow satijnen kussensloop wakker met een fris gezicht en zit je haar niet als Rubeus Hagred uit Harry Potter.

Verpakking

Een kussensloop dat zit verpakt in een leuke cadeauverpakking, met een klein gaatje erin, wat je laat zien welke kleur je koopt. Verder straalt het frisheid uit en ziet het eruit als een product dat je wilt hebben. Door het handvat, kan je de pillow makkelijk meenemen op reis. In de verpakking zit een satijnen kussensloop van 60 X 70 cm groot. Wij kregen de witte uitvoering.

Gebruik

Na een heerlijke nacht, waarin ik heerlijk heb geslapen, kan ik het volgende vertellen.
Het kussen slaapt heerlijk zacht en verkoelend en ik word inderdaad wakker zonder vouwen in mijn gezicht. Mijn huid ziet er rustig uit en de nachtcreme lijkt nu beter ingetrokken te zijn, dan met een normaal kussen.
Wat betreft mijn haar is het een stuk minder pluizig en is daarbij een stuk minder vet. Daarom is het s’ochtends een stuk makkelijker doorkambaar. Door het satijn krijgt huisstofmijt geen kans om erin te trekken.

Conclusie

De beautypillow slaapt een stuk verkoelender dan een normaal kussensloop. Ik zie er s’ochtends minder verkreukeld uit, dus houd ik meer tijd over voor andere dingen. Een leuk weetje: Als je de beauty pillow satijnen kussensloop koopt, steun je de Asante Childrens Home in Kenia. Ik zou hem zeker aanraden om te kopen!

Hi en leuk dat je mijn korte biografie bekijkt. Mijn naam is Monique van Bokkum, ik ben eigenaresse van Monique Magazine en werk als model, influencer, blogger, Editor in Chief, booker en producer, ik spreek, schrijf, fotografeer en maak reportages, interviews en doe eigenlijk alles wat leuk is en creatief. Daarnaast ben ik moeder van een zoon en leef ik life to the max, waar ik kan. Ik ben gek op reizen, dansen en socializen versus stilte, yoga, reflectie en natuur voor de o zo belangrijke balans. Samenwerken met brands is waarvoor je me kunt contacten via hello@moniquemagazine.com. We zijn gespecialiseerd in advertorials, event reports, hotspots en shoots. Wil je samenwerken in de beauty- fashion-, lifestyle- of travelhoek? Let me know!

Laatste van BEAUTY

0 0.00
Ga naar Boven
%d bloggers liken dit: