BEAUTY | NYNKE OVER HAAR BORSTVERGROTING

door Monique NL
0 comment
BEAUTY | NYNKE OVER HAAR BORSTVERGROTING

In onze serie over cosmetische ingrepen, het verhaal van Nynke. Zij is heel open over haar ervaring. Lees hier mee wat zij ons vertelde.

Waarom wilde je een borstvergroting?

Ik heb altijd al kleine borsten gehad, maar ze waren wel stevig en goed gevormd. Na mijn zwangerschap en het geven van borstvoeding ,bleef er echter helemaal niks meer over. Ik werd er ongelukkig van, voelde me een meisje terwijl ik moeder was.

Hoelang heb je erover nagedacht voordat je het echt ging doen?

Best wel een tijdje, een paar maanden denk ik. Veel gelezen, veel filmpjes bekeken etc.

Welke cup had je toen?

Ik had toen cup 75 AA

Welke cup heb je nu?

75 C

Hoe lang is het geleden dat je je hebt laten opereren?

Dat was in juni 2013

Welke ‘borsten’ heb je gekozen en waarom?

Mijn arts (Dr. Verdonck) adviseerde mij om ronde implantaten te nemen.

Het zijn Monobloc Siliconen van het merk Laboratoires Arion

Hoe heb je je kliniek/ziekenhuis uitgekozen?

Ik heb deze kliniek gekozen met name op basis van de berichten van een collega, die het bij dezelfde kliniek had laten doen. Zij had mij deze arts aangeraden. Daarnaast was de prijs ook zeer aantrekkelijk. Ik heb toen een afspraak gemaakt voor een consult en heb dat als heel prettig ervaren.

Een zeer kundige en vooral realistische arts, die echt goed heeft gekeken wat bij mij past.

Hoe was de operatie?

De operatie verliep voorspoedig. Ik moest er om 10:00 uur ’s ochtends zijn en mocht in de middag weer naar huis.

Hoe was je herstel?

De pijn was behoorlijk heftig. Ik zei destijds dat het voelde alsof er een olifant op m’n borstkas had gelopen. Gelukkig nam dat wel redelijk snel af. En toen het verband er eenmaal af was, ging het allemaal een stuk beter. Wel is het echt aanpassen de eerste tijd, je kan de eerste periode niet de dingen zoals je ze gewend bent. (niet tillen, geen dingen pakken die hoger zijn dan schouderhoogte, niet sporten/ krachttraining) Ik had toen vooral moeite met het zo afhankelijk zijn van anderen. En ik kon m’n dochter van 2,5 niet optillen om te knuffelen.

Wat waren de reacties van je omgeving?

heel positief!! Ze waren/ zijn heel blij voor me. Een paar vriendinnen overwegen het ook na één of meerdere zwangerschappen.

Waar heb je het laten doen?

Ik heb het laten doen bij de Wellness Kliniek in Genk (België). Dat klinkt ver maar uiteindelijk is het ook maar zo’n twee uurtjes rijden (vanaf Amsterdam) en dat was het meer dan waard. Helemaal gezien de prijzen van een borstvergroting in Nederland.

Heb je je goed laten voorlichten over de bijwerkingen?

Ja, ik heb veel gelezen en filmpjes gekeken et etcetera en wist daardoor wel een beetje wat ik kon verwachten. De kliniek heeft me ook goed voorgelicht.

Daarnaast had ik van mijn collega ook nog wat tips gekregen.

Zou je nog meer ingrepen overwegen? Vooralsnog niet, niet over nagedacht, hahaha.

Wat heb je betaald?

€ 2500,-

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: